×

Titel

Text

Snelle levering

Gratis verzending boven €50.-

Reserveren in de winkel

Let's Go Shoes

Let's Go Shoes, is een groeiend schoenwinkel bedrijf met momenteel 3 fysieke vestigingen en een online webshop die in 2020 is gelanceerd.
De winkels zijn momenteel gevestigd in Oosterhout, Veldhoven en Zwijndrecht. De laatste jaren heeft Let's Go Shoes zich verder ontwikkeld met een verhuizing in Oosterhout en een nieuwe vestiging in Veldhoven. De oorsprong van de winkels ligt in 2003. Toen is in Oosterhout de eerste winkel geopend, destijds genaamd Sport Outletstore. Later is deze veranderd naar Let's Go Shoes, waarna er meerdere vestigingen zijn bijgekomen.

Concept

Het concept van Let’s Go Shoes, is een familie winkel met daarin dus een aanbod van Dames- en Herenschoenen, en accessoires. Hiermee bieden we het complete plaatje aan voor het gehele gezin. Doel is dan ook om een "familie" concept in de winkels te creëren. We willen de klanten graag service verlenen in de winkel. Medewerkers van ons staan klaar om passend advies te geven voor uw nieuwe aankoop. We vinden het belangrijk om kwaliteit schoenen te verkopen, daarom vind u een grote diversiteit aan topmerken in onze winkel. Van comfort - tot high fashion labels. Daarnaast bieden we altijd trendy schoenen aan tegen scherpe prijzen. Zo kunt u ook voor een betaalbare prijs, meedoen met de laatste mode.

Dus of u nu op zoek bent naar schoenen voor uw kinderen of voor uzelf dan bent u bij Let's Go Shoes op het juiste adres!

Webshop

De nieuwste ontwikkeling van Let’s Go Shoes is de lancering van de webshop in 2020. Hierdoor kunnen we onze service voor de klanten verder verbeteren. De collectie is 24/7 online te bekijken en te bestellen. Heeft u een schoen online gezien en wilt u deze in de winkel komen passen? Graag, we reserveren de schoenen voor u in het juiste filiaal. Of heeft u een schoen gezien in de winkel en is deze niet op voorraad? Wij kunnen de schoenen naar u toesturen.