×

Titel

Text

Snelle levering

Gratis verzending boven €50.-

Reserveren in de winkel

Werken VDP Groep BV

VDP Groep BV is het moederbedrijf achter de formule Let’s Go Shoes. VDP Groep BV, heeft een totaal 5 winkels. Op deze pagina vind je de openstaande vacatures.

Vind je het een uitdaging om in de schoenbranche te werken bij een groeiende organisatie en wil je daarin een gewaardeerde functie? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Je krijgt een gewaardeerde functie binnen het bedrijf. De sfeer is het bedrijf is informeel. Presteren, prestatie en plezier zijn belangrijke kenwaarden binnen het bedrijf. We vinden het belangrijk dat je binnen de bedrijf identiteit past en past in de rest van het team. Daarnaast zijn er kansen op ontwikkeling, aangezien het bedrijf groeiende is.

Mocht je interesse hebben, stuur je cv + motivatie naar info@letsgosportenshoes.nl, en op welke vacature je wil solliciteren.


Openstaande vacatures.

  • Weekendhulp Breda ( Let's Go City)

Weekendhulp Breda:

Als weekendhulp ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop en resultaten van de winkel. Hierbij geef je advies aan de klanten en zorg je voor een optimale winkel presentatie. Met als doelstelling om de winkel steeds beter te laten functioneren. We zijn hiervoor op zoek naar een flexibele en ambitieuze weekendhulp. De vaste werktijden zijn vooralsnog Donderdagavond, zaterdag en/of zondag.

Hierbij een aantal taken die tot de dagelijkse werkzaamheden zullen behoren: Adviseren van klanten, zorgen voor optimale presentatie van de winkel en het verlenen van service aan klanten.

We verwachten van je dat je makkelijk met computersoftware kunt werken. Daarnaast stellen we het op prijs, wanneer je verkoopervaring hebt opgedaan in de detailhandel.

Andere eigenschappen: Affiniteit met mode en schoenen, Teamplayer, Doorzetter, Creatief.

Interesse? stuur je CV + motivatie door naar info@letsgosportenshoes.nl